Doov Telefon E naslov

Politika varstva zasebnosti

MEMENTO B&B se zavzema za zaščito vaše zasebnosti. Ta Politika varstva zasebnosti in piškotkov velja za uporabnike spletnega mesta www.mementopiran.com in njegove podstrani ter opisuje, kako MEMENTO B&B zbira, uporablja in razkriva vaše osebne podatke.

Uporabnik je vsaka pravna ali fizična oseba, ki uporablja oziroma obišče spletno stran www.mementopiran.com.

Z uporabo spletnega mesta uporabnik potrjuje, da se strinja s to Politiko varstva zasebnosti in piškotkov. Uporabnik se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta strinja s spremembami.

To politiko lahko občasno spremenimo ali dopolnimo. Da boste obveščeni glede sprememb, ki zadevajo vaše osebne podatke, predlagamo,da to stran redno obiskujte.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Osebne podatke uporabnikov skrbno varujemo v skladu z zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov (Uredba EU 2016/679 (GDPR) in Zakon o varovanju osebnih podatkov – ZVOP-1) in politiko varstva zasebnosti in piškotkov. Posredovane podatke uporabljamo samo za namene, povezane z našim poslovanjem.

UPRAVLJAVEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Entertainment. d.o.o., Obala 114 a, 6320 Portorož, Slovenija

OBDELOVALEC OSEBNIH PODATKOV

Upravljalec deluje z zunanjimi ponudniki storitev, ki podatke obdelujejo izključno v njegovem imenu. Ta postopek služi namenom omogočanja rezervacij in plačil za rezervacije, podporne analitične in tržne storitve, izboljšanje storitve in uporabniške izkušnje idr.

Upravljalec in obdelovalci osebnih podatkov so medsebojna razmerja in obveznosti opredelili. Obdelovalci nimajo dovoljenja za deljenje osebnih podatkov za njihove lastne, tuje namene ali posredovanje tretjim osebam ali v tretje države.

Upravljalec lahko osebne podatke razkrije organom kazenskega pregona in drugim vladnim organom, če je to pogojeno z zakonodajo ali nujno potrebno za preprečitev, zaznavanje ali pregon kaznivih dejanj in prevar.

ZBIRANJE OSEBNIH PODATKOV

Pri rezervaciji preko rezervacijskega obrazca na naši spletni strani zbiramo naslednje osebne podatke: Ime, priimek, telefonsko številko, elektronski naslov in državo uporabnika;Podatki o podjetju uporabnika (če je rezervacija opravljena za podjetje);Podatki o kreditni kartici (vrsta kreditne kartice, ime imetnika kartice, številka kreditne kartice, datum poteka);Podatki o bivanju gosta, vključno z datumom prihoda in odhoda, vrsto storitve, izbiro posebne ponudbe, posebne zahteve in želje;

Ob prijavi v hotel na recepciji zberemo ime in priimek gosta, državo, datum rojstva in vrsto osebnega dokumenta.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Za zagotavljanje varovanja osebnih podatkov izvajamo vse potrebne pravne, organizacijske in ustrezne logistično-tehnične postopke in ukrepe.

Preprečujemo dostop nepooblaščenim osebam do osebnih podatkov, prostorov, opreme in programske opreme, kjer so podatki hranjeni.

Zagotavljamo učinkovit način blokiranja, uničenja, izbrisa ali anonimiziranja osebnih podatkov.

Omogočamo poznejše ugotavljanje, kdaj so bili posamezni osebni podatki uporabljeni in vneseni v zbirko podatkov in kdo je to storil, in sicer za obdobje, za katero se posamezni podatki shranjujejo.

NAMEN UPORABE OSEBNIH PODATKOV

Vsi podatki, pridobljeni v rezervacijskem obrazcu, se uporabljajo za obdelavo vaše rezervacije in za komunikacijo v zvezi z zagotavljanjem naših storitev; to vključuje transakcijska e-poštna sporočila za izvedbo z oddano rezervacijo sklenjenega poslovnega dogovora nami in prejemnikom naših storitev (gostom).

Ob prijavi v hotel na recepciji zberemo ime in priimek gosta, državo, datum rojstva, vrsto osebnega dokumenta in osebno številko.

ROK HRAMBE PODATKOV

Osebni podatki posameznika se lahko obdelujejo in hranijo v skladu z zakonsko podlago oziroma dokler obstaja namen ali do preklica dane privolitve posameznika. Na podlagi pisnega preklica uporabnika se podatki izbrišejo. Vsi osebni podatki, ki jih hranimo, so del te izjave o zasebnosti.

Google kot tretja baza podatkov ima svoj sistem shranjevanja podatkov. Več o tem lahko preberete v pravilniku o zasebnosti baze podatkov tretje stranke.

PRAVICE POSAMEZNIKA

Skladno z veljavno zakonodajo, ki ureja področje varstva osebnih podatkov, ima posameznik pravico dano privolitev kadarkoli preklicati, zahtevati vpogled, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov, in sicer tako, da nas o tem obvesti pisno po pošti na naslov MEMENTO B&B, Bolniška ulica 8, 6330 Piran ali preko elektronske pošte info@mementopiran.com. Na navedeni naslov lahko posameznik poda tudi pritožbo v zvezi z obdelavo njegovih osebnih podatkov.

Posameznik lahko pritožbo glede obdelave njegovih osebnih podatkov poda tudi neposredno pristojnemu nadzornemu organu, tj. Informacijskemu pooblaščencu Republike Slovenije.

RAVNANJE V PRIMERU KRŠITEV

V primeru kršitev varstva osebnih podatkov bomo nemudoma izvedli vse notranje in zunanje ukrepe (tehnične, organizacijske) za zaščito pravic in interesov posameznika. Vsakega od prizadetih bomo o tem obvestili, prav tako bomo s tem seznanili pristojni nadzorni organ v Republiki Sloveniji.

Datum začetka veljavnosti te politike zasebnosti je maj 2023. Ta dokument se lahko spremeni brez predhodnega obvestila.

TAKE YOUR TOUR

Skupni prostori

FOTOGALERIJA MEMENTA

28. septembra, 2023

DATUM

9:11 dop

TRENUTNI ČAS


MEMENTO B&B

Bolniška ulica 8
6330 Piran

STRUKTURA STRANI

OSTANIMO V STIKU

DELI SVOJE OBČUTKE